İSTANBUL / KADIKÖY - Melahat Şefizade Ortaokulu

Ekm

2019-2020 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 21 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 11:00´de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Eyl

2019-2020 Eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursları e-klavuzu yayınlandı. Öğrenci başvuruları 19-23 Eylül 2019 tarihleri arasında olacaktır.

Eyl

2019-2020 Eğitim öğretim yılında okulumuz ders giriş-çıkış saatleri aşağıdaki gibi olacaktır.

Şbt

İstanbul Veli Akademileri projesi kapsamında öğrenci velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan veli eğitiminin ilki 01.03.2019 tarihinde saat 12:00 de Şadan ALTINDAĞ tarafından ailede demokratik ortam konusunda yapılacaktır. Eğitime tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi ve Okul Öğrenci Meclisinin düzenlediği "Teknoloji Bağımlılığı" konulu kısa film, resim, karikatür, afiş, şiir ve öykü yarışması başvuruları 18 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir.

Ekm

2018-2019 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 12:00´de Münevver Şefik Fergar İlkokulu konferans salonunda yapılacaktır.

Nis

Öğrencilerimizin en geç 08.30 da okul bahçesinde bulunmaları gerekmektedir.

Yanınızda kimlik belgesi getirmeyi unutmayınız.

Nis

27-28 Nisan 2016 Çarşamba ve Perşembe günleri okulumuzda TEOG sınavı yapılacaktır.

Teog sınavına girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

Bu tarihlerde 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimize okul tatildir.

Nis

21 Nisan 2016 Perşembe günü saat 12.50-15.10 arası Teog Sınavına hazırlık amacıyla çalışma yapılacaktır.

Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin eksiksiz hazır bulunmalarını rica ederiz.

Ekm

Kadıköy Halk Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Aile Eğitimi Kursu, 15 kursiyeri geçtiği takdirde okulumuzda açılacaktır. Nüfus Cüzdanı Fotokopisiyle müdürlüğümüze müracaat edebilirsiniz.

Haz

Güzel sanatlar ve spor liseleri için başvurular, 15-24 Haziran tarihlerinde okul müdürlüklerine yapılacaktır.

May

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak "Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları" (Kurum Standartları) açılmıştır.

Nis

5,6,7 ve 8. sınıflar için 2015 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı başvuruları başlamıştır.

Nis

Çanakkale Zaferi kutlamaları çerçevesinde Gelibolu yarımadasında verilen tarihi mücadeleyi yerinde görmek, kahraman şehitlerimizi yad etmek amacıyla 08 Mayis 2015 tarihinde öğrencilerimize ve velilerimize günübirlik Gelibolu Turu düzenliyoruz.

Detaylı bilgi almak icin Gezi Kulübü öğretmenlerimizle görüşünüz. Son müracat tarihi 24 Nisan 2015 Cuma günüdür.